5. jun 2018 Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
FOODobserver


Forsiden
 




Hold dig opdateret om branchens vigtige begivenheder:

 

Find tidligere omtaler ved kvit og frit at søge på ord eller navne i:
 

 

Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:

 PACKobserver.dk

 

 

MESSE-TILBUD

Planlægger I
at udstille på
SCANPACK
i Göteborg
23.-26. oktober?
Eller på
FOODTECH
i Herning
13.-15. november?

Så planlæg også
at få fortalt
- igen og igen -
hvor jeres kunder
kan finde jer!

Rekvirér vores
SPECIALTILBUD
på efterårets
messeannoncering:

 

 

Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.

Fra tema Ingredienser

Lancerer online regnemaskine for æggeerstatning

05.06.18: Med baggrund i at priserne på æg igennem en længere periode har været volatile har Arla Foods Ingredients lanceret en ny netbaseret regnemaskine for at hjælpe bagerierne med at afgøre, hvor meget de vil kunne spare ved at anvende æggeerstatninger i deres kageopskrifter.

Læs mere

Bæredygtigt alternativ til animalsk protein i fødevarer

05.06.18: Kan man erstatte animalske proteiner fra æg og mælk med protein udvundet af kartofler? Noget tyder på at restprodukt fra kartoffelproduktionen kan blive et bæredygtigt alternativ til animalsk protein i fødevarer, og det undersøger en gruppe forskere og virksomheder i et igangværende projekt. Det fortæller DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug i sit seneste nyhedsbrev.

Læs mere

Danmark får lov til at beholde særregel om mindre nitrit i kødpålæg

31.05.18: Danmark kan fortsat stille skrappere krav til indholdet af nitrit i kødprodukter på det danske marked end i vores nabolande. EU-Kommissionen har forlænget en dansk særregel, som gør, at Danmark tillader markant mindre nitrit end resten af EU. I nogle produkter er indholdet næsten halveret i forhold til EU’s grænse.

Læs mere

Ny starterkultur til mediterran hvid ost

31.05.18: Den seneste tilføjelse til Chr. Hansens sortiment af starterkulturer til hvide oste er en produktserie bestående af tre kulturer, som både skal hjælpe med dannelsen af rige og aromatiske noter og samtidig sikre konsistent ostekvalitet og robust produktion.

Læs mere

Fra tema Procesudstyr
Ændring af dit abonnement
Afmeld nyhedsbrev
FOODobserver.dk • Telefon: +45 39 69 43 21 • Email: info@foodobserver.dk
Udgives af GINI·com • Pilegårdsvej 48 • DK-2860 Søborg